« terug naar vorige pagina

Herhaalservice

Vindt u het ook zo lastig, dat de ene keer het ene geneesmiddel op is en de volgende keer het andere?

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij kunnen al uw geneesmiddelen synchroniseren, zodat u voortaan alles tegelijk en voor dezelfde periode, gewoonlijk 3 maanden, meekrijgt (uitzondering op deze periode zijn bijvoorbeeld de slaap- en angstmiddelen; deze mogen voor maximaal een maand). Dit wordt ook wel de herhaalservice genoemd.

Hoe kunt u dit regelen?
Neem hiervoor contact op met de apotheek.

Wat kunt u van ons verwachten?
De apotheek neemt contact met u op en inventariseert de hoeveelheid geneesmiddelen die u nog in huis heeft en bepaalt zo de hoeveelheid die nodig is om al uw geneesmiddelen gelijk te laten lopen.

De apotheek zal de arts informeren dat de geneesmiddelen gesynchroniseerd zijn, zodat in het vervolg de recepten voor al uw geneesmiddelen op dezelfde tijd en voor een gelijke periode aangevraagd kunnen worden.

De apotheek zal de geneesmiddelen voor de afgesproken periode automatisch voor u klaarmaken. Op het moment dat de geneesmiddelen klaar staan ontvangt u een bericht via de mail. De geneesmiddelen kunnen dan opgehaald worden of worden volgens afspraak bezorgd. Daarnaast ontvangt u, indien gewenst, een inname-schema voor uw geneesmiddelen, zodat u weet op welk tijdstip u uw geneesmiddelen moet innemen.

Herhaalservice